Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf € 95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!

Beroepskleding

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij voor de beroepsgroepen Verkeersregelaars en Horeca een aparte categorie met een compleet pakket aan kleding.

Verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding

Horeca kleding

Horeca kleding

Uniformering

Uniformering

Beroepskleding bij Cohen bedrijfskleding

Ieder werk en beroep stelt haar eigen eisen waar de beroepskleding aan moet voldoen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij bij Cohen bedrijfskleding voor diverse beroepen die veelvuldig gebruik maken van werkkleding sub-categorieën gemaakt waardoor u in 1 oogopslag kunt zien welke beroepskleding er in uw werk veel gebruikt wordt.

Beroepskleding voor elk soort werk

Vanzelfsprekend is dat een verkeersregelaar andere werkkleding nodig heeft dan een ober in een restaurant. Voor verkeersregelaars hebben wij daarom een specifieke categorie verkeersregelaarskleding en voor de ober een specifieke categorie Horeca kleding met o.a Gilets en shirts. Maar daar stopt het niet alleen bij: voor vrijwel iedere beroepsgroep hebben wij de juiste werkkleding gesegmenteerd om het u gemakkelijk te maken. Daarnaast kunt u per beroepskleding groep filteren op het type werkkleding. Wel zo makkelijk en efficiënt! Vergeet niet bij ons uitgebreide assortiment signaalkleding een kijkje te nemen.

Service Cohen bedrijfskleding

Wanneer u,als bijvoorbeeld Horeca ondernemer, geen of weinig tijd heeft om bij ons langs te komen in de Cohen bedrijfskleding showroom om het pakket aan beroepskleding te bekijken, komen we bij u op locatie langs wanneer het ú uit komt! Tevens kunnen wij dan diverse maten meenemen van de verschillende kledingstukken zodat u uw personeel in uw eigen omgeving kunt laten passen! Naast het  - advies over - en het - leveren van - de kleding voorzien wij u beroepskleding teven van uw bedrijfslogo middels een borduring of transferdruk indien gewenst op een professionele manier.

Wilt u meer informatie over ons pakket, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Mail dan naar [email protected] of bel 0299-651942.

Waar vindt u ons?

U vindt Cohen bedrijfskleding op bedrijventerrein De Baanstee in Purmerend. Wij zijn gevestigd achter de Gamma op de Einstaanstraat 67, 1446 VE Purmerend. Van maandag 13:00 - 17:00 uur en dinsdag tot en met donderdag van 09:00 - 17:00 uur kunt u bij ons binnen wandelen om de mogelijkheden te bespreken die wij u kunnen bieden.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf € 95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!