Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!

Verkeersregelaarskleding, het complete assortiment

Filters

Verkeersregelaarskleding - online kopen

Online verkeersregelaarskleding kopen is makkelijker dan het soms lijkt. Er is namelijk veel aanbod en vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Het probleem is vaak welk merk u wilt, bijvoorbeeld verkeersregelaarskleding van M-wear of bijvoorbeeld Tricorp en Hydrowear. Maar het merk is niet het grootste vraagstuk. Belangrijker is te weten waar uw verkeersregelaarshesje of jas aan moet voldoen. Als specialist in het voorzien van verkeersregelaarskleding bent u bij ons aan het juiste adres, niet alleen online maar ook in onze winkel te Purmerend.

Verkeersregelaarskleding - de eisen

Waar moet uw verkeersregelaarsparka, hesje of broek nou aan voldoen? Eigenlijk is het heel eenvoudig! De kleding voor verkeerregelaars die wij aanbieden voldoen voor 100% aan de eisen die er in Nederland aan worden gesteld: Fluoriserend geel bovenstuk, fluorisirend oranje onderstuk en een reflectie op de voor- en achterzijde in de vorm van een driehoek. Et voilá, dat is het. En de broek dan, moet die niet aan bepaalde eisen voldoen? Nee, dat hoeft niet. u mag gewoon met een broek naar wens uw beroep als verkeersregelaar uit oefenen.

Komt u er niet uit?

Komt u er niet uit wat betreft welke kleding voor u geschikt is als verkeersregelaar of heeft u meerdere medewerkers en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op en wij ontzorgen u waar nodig is!

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!