Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!

Reebok Werkschoenen

Filters

Reebok werkschoenen

Reebok werkschoenen? Jazeker! Reebok staat in eerste instantie bekend om haar sport- en vrijetijdsschoenen maar hebben recentelijk ook een werkschoenenlijn opgezet: Reebok werkschoenen en veiligheidsschoenen.

Zoals je mag verwachten van Reebok hebben hun veiligheidsschoenen sowieso een uitmuntende pasvorm en een uitermate hoog draagcomfort. Dat is natuurlijk mooi maar echter wordt hiermee nog lang niet aan alle eisen voldaan. Maar uiteraard voldoen de Reebok werkschoenen aan alle veiligheidseisen conform de EN-ISO 20345. Dit bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat Reebok werkschoenen gretig aftrek zullen vinden bij een iedere die veiligheidsschoenen moet dragen voor het werk.

Reebok werkschoenen en Cohen bedrijfskleding

Als eigenzinnig bedrijf zijn wij de eerste in Nederland die Reebok werkschoenen en veiligheidsschoenen voert. Het gedrufde uiterlijk van de Reebok werkschoenen sprak ons meteen erg aan en mede door het zeer hoge draagcomfort, de goede voorraad bij Reebok én een officieel dealerschap van Reebok werkschoenen, zorgt ervoor dat u het complete assortiment bij ons online kunt aanschaffen.

Reebok werkschoenen en veiligheidsschoenen koopt u voordelig bij Cohenbedrijfskleding.nl !

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!