Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf € 95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!

Snickers Werkkleding

Snickers Werkkleding en Bedrijfskleding

De testcrew van Snickers Werkkleding is Snickers' ultieme bron van inspiratie. Zij dagen hen elke dag uit en zij testen de materialen die gebruikt worden in de praktijk. Elke dag weer testen zij de creatieve en technologische grenzen van deze baanbrekende werkkleding. 

 

37.5®

In stoffen met 37.5® technologie zijn gepatenteerd natuurlijke actieve deeltjes permanent ingebed in de vezelstructuur. Zij vangen vocht en voeren dit weg van het lichaam. Niet alleen zorgen deze deeltjes voor een vezeloppervlak dat 800% groter is, ze zorgen ook voor een unieke kracht die vochtdamp van de huid opneemt.

37.5 Technology Material

Door actief te reageren op lichaamswarmte verbetert de droogtijd significant. De deeltjes gebruiken namelijk de energie van het lichaam om de beweging van het vocht te versnellen en zorgen ervoor dat het vocht sneller wordt omgezet in damp.

Het komt erop neer dat hoe warmer het lichaam van de gebruiker wordt, des te sterker wordt het vochtafvoerende vermogen en hoe comfortabeler het lichaam blijft. 37.5® is een handelsmerk van Cocona, Inc.

AIS

Een lichtgewichte en zachte microfleece. Het fungeert als een ideale tussenlaag voor elke outdooractiviteit met zijn isolerende en vochtafvoerende vermogens.

AIS Material

APS

Een drielaags constructie speciaal ontwikkeld om wind, water en vuil buiten te houden terwijl het ademende vermogen wordt behouden.

APS Material

AVS

Ademt terwijl het je lichaam droog houdt. Voert vocht en zweet snel weg van het lichaam.

AVS Material

COOLMAX®

Coolmax® stoffen zijn ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en snel op te drogen, waardoor je koel en droog blijft. De Coolmax® vezel is een speciaal ontwikkelde polyestervezel met een vergroot oppervlak.

De vezel vormt een transportsysteem dat vocht van de huid opneemt waar het via de buitenste laag wordt verspreid en opdroogt. De prestaties van Coolmax® zitten ingebed in de vezels en blijven was na was presteren. Coolmax® is een handelsmerk van INVISTA Inc.

CORDURA®

Een extreem sterk en slijtvast materiaal dat wordt gebruikt voor het verstevigen van slijtgevoelige delen zoals zakken, knieën en mouwen. Het is tevens water- en vuilafstotend, makkelijk te onderhouden en vormvast.

Het is een zeer technologische stof gemaakt met luchtgevormde polyamide vezels die de hoogste eisen aan kracht en duurzaamheid weerstaan. CORDURA® is een handelsmerk van INVISTA Inc.

D3O®

D3O® is gespecialiseerd in impactbescherming en schokabsorptie. De unieke gepatenteerde polymeer bevat een chemisch ontwikkelde dilatant die fungeert als energieabsobtie. De moleculen vloeien vrij in standaard omstandigheden, maar bij impact grijpen ze in elkaar en absorberen ze de energie en voeren deze weg, waarna ze direct weer in hun flexibele staat terugkeren.

Deze unieke eigenschappen bieden uitzonderlijke impactbescherming, terwijl de veelzijdige en flexibele materialen gebruikt kunnen worden aan een scala van impactbeschermende applicaties. Opmerking: D3O® wordt niet hard.

Snickers Workwear gebruikt verschillende D3O® variaties die speciaal zijn afgestemd op verschillende temperaturen en verbeterde demping, superieur comfort en uitzonderlijke impactbescherming bieden op de belangrijkste contactoppervlakken.

DRI RELEASE®

drirelease® houdt je droog, koel en fris, want de drirelease® vezels verplaatsen vocht van de huid naar de buitenzijde van de stof waar het sneller kan verdampen.

GORE-TEX®

Technische kledingstukken met GORE-TEX® zijn extreem duurzaam, waterproof en gegarandeerd droog en comfortabel. Het GORE-TEX® membraan heeft meer dan miljard poriën per vierkante centimeter en deze poriën zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een molecuul vorchtdamp. Hierdoor kan water het membraan niet penetreren, terwijl het je natuurlijke afkoelingsproces ondersteunt door transpiratie te laten ontsnappen.

GORE-TEX Material

Speciale GORESEAM® tape verzekert je ervan dat de naden 100% waterproof zijn. GORE-TEX® is een handelsmerk van W. L. Gore & Associates, Inc.

HIPORA®

Hipora® is een waterproof en ademend dat gebruikt wordt voor handschoenen. Het houdt je handen droog en comfortabel. Hipora® is een handelsmerk van Kolon Industries.

OEKO-TEX®

Het OEKO-TEX® label is een indicatie voor het testen van veiligheid en huidvriendelijkheid van kleding en ander textiel. De Internationale OEKO-TEX® Associatiie is een onafhankelijk testinstituur, waar textiel wordt getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX® Standaard 100 voor textielproducten die geen enkel risico voor de gezondheid vormen.

PORON® XRD®

Poron® XRD® Extreme Impact Protection.Flexibel en lichtgewicht schokabsorberend schuimmateriaal. De impactkracht wordt verspreid over een groter oppervlak, die spanning op de dragen verminderen. Poron® XRD® is een handelsmerk van Rogers Corporation.

THINSULATE™

Thinsulate™ isolatie heeft zeer grote isolerende capaciteiten ten opzichte van zijn gewicht. De fijne vezels van Thinsulate™ werken door luchtmoleculen te vangen tussen jou en de omgeving. Hoe meer lucht het materiaal opsluit in een bepaald gebied, des te beter wordt je geïsoleerd voor de koude buitenlucht.

Thinsulate™ is ademend, vochtbestendig en machine wasbaar. Thinsulate ™ is een handelsmerk van 3M™.

WINDSTOPPER®

WINDSTOPPER® materiaal combineert absolute winddichtheid met maximaal ademend vermogen om je warm en comfortabel te houden. De winddichtheid beschermt je lichaamswarmte voor de afkoelende effecten van weer en wind.

Maximaal ademend vermogen voorkomt oververhitting en transpiratie door vochtdamp eenvoudig af te voeren. Een duurzame waterafstotende afwerking voorziet in extra bescherming tegen weersinvloeden. WINDSTOPPER® is een handelsmerk van W. L. Gore & Associates, Inc.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf € 95,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!