Telefoon: +31 (0)299 651 942  E-mail: info@cohenbedrijfskleding.nl

0 Your Winkelwagen

Privacy
Uitgangspunten voor onze omgang met persoonsgegevens:

 1. Cohen bedrijfskleding onderschrijft de Wet Registratie Persoonsgegevens.
 2. Cohen bedrijfskleding verwerkt persoonsgegevens voor het adviseren over en leveren van haar producten.
 3. Bij de verwerking van persoonsgegevens gaat Cohen bedrijfskleding uiterst zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening.
 4. Uw persoonsgegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming nooit aan derden verstrekt tenzij dat voortvloeit uit de wet Registratie Persoonsgegevens.
 5. Op verzoek ontvangt u een overzicht van door Cohen bedrijfskleding verwerkte persoonlijke gegevens. Bij eventuele onjuistheden kunt u uw gegevens laten aanpassen.
 6. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer. De cookies worden gebruikt om de site en de dienst die wordt aangeboden te verbeteren. Statistische gegevens kunnen aan de webmasters van Cohen bedrijfskleding worden doorgegeven.
 7. Als u van Cohen bedrijfskleding geen informatie wilt ontvangen en/of u gegevens uit ons klantenbestand wilt laten verwijderen, kunt u dit kenbaar maken door gebruik te maken van het contactformulier.

Disclaimer

 1. De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bijgehouden. Cohen bedrijfskleding neemt redelijkerwijs alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen voor de veiligheid en beveiliging van haar systemen.
 2. Cohen bedrijfskleding is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website.
 3. Cohen bedrijfskleding is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door wijziging van de gegevens of de diensten, of voor schade veroorzaakt door het ontzeggen van toegang tot producten en diensten die op de website worden aangeboden.
 4. Alle genoemde prijzen op de website van Cohen bedrijfskleding zijn exclusief 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.