Telefoon: +31 (0)299 651 942  E-mail: info@cohenbedrijfskleding.nl

0 Your Winkelwagen

Meld uw retour eerst aan via de mail. U ontvangt van ons een retournummer welke u op de doos dient te schrijven. Zonder retournummer vermeld op de doos nemen wij het pakketje niet aan. Vervolgens print u het retourfolmulier uit en vult u deze svp duidelijk en compleet in.

DOWNLOAD hier het retourformulier

Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet volledig voldoet aan uw verwachtingen of bijv. niet de correcte maat heeft. In dat geval bieden wij de mogelijkheid uw aankoop binnen 14 dagen retour te zenden. Om u retour snel af te handelen verzoek wij u het retourformulier te downloaden en volledig in te vullen.

Houdt u bij retourneren rekening met het volgende:

  • Bij voorkeur de producten in de originele verpakking retour te zenden.
  • Reeds geopende/aangebroken dispensers van o.a. handschoenen of oordoppen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Gebruikte oordoppen, helmen, petten, stofmasker en volgelaatsmaskers kunnen i.v.m. de hygiëne niet worden geretourneerd.
  • Bedrukte kleding of helmen kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier zoals te vinden onder de algemene voorwaarden.

Cohen bedrijfskleding vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cohen bedrijfskleding in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cohen bedrijfskleding gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Cohen bedrijfskleding de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Om de juiste maat te bepalen hebben wij van de meeste merken maattabellen. Bekijk hier de maattabellen

RETOURADRES:

Cohen bedrijfskleding

Einsteinstraat 67

1446 VE  Purmerend