Safety Jogger - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Safety Jogger Werkschoenen

Safety Jogger werkschoenen is sinds 2005 leverancier van Cohen bedrijfskleding. De veiligheidsschoenen en werkschoenen van Safety Jogger werden door ons voor het eerst geleverd aan uitzendbureau's en dan met name de Bestboy. Nog steeds is deze schoen een must voor uitzendbureau's die hun uitzendkrachten op kwalitatief hoogwaardige werkschoenen wil laten lopen tegen een vriendelijke prijs. Naast de Bestboy heeft Safety Jogger veiligheidsschoenen in haar assortiment welke voor diverse doelgroepen geschikt zijn: van de bouw tot de keuken en van het magazijn tot offshore.

Assortiment Safety Jogger - S3 - S2 en S1 schoenen

Het assortiment Safety Jogger werkschoenen en veiligheidsschoenen dekt 100% de vraag naar kwalitatieve werkschoenen en veiligheidsschoenen. Zo heeft Safety Jogger uiteraard werkschoenen en veiligheidsschoenen volgens de S3-klasse in het assortiment, de meest verkochtte klasse binnnen de werkschoenen in de BeNeLux. Maar ook voor lichtere werkzaamheden waarbij een S1 of S2 klasse toereikend is heeft Safety Jogger in het assortiment. Voor iedere vraag aangaande veiligheidsschoenen en werkschoenen heeft Safety Jogger dus een oplossing tegen zeer scherpe prijzen!

Waarom Safety Jogger?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden: Safety Jogger werk- en veiligheidsschoenen is in het middensegment hét merk wat een kwaliteit en comfort biedt tegen lage prijzen ten opzichte van bijvoorbeeld Bata en Grisport. Kwa draagcomfort en kwaliteit is Safety Jogger in vergelijking met die merken niet de minste, sterker nog... steeds meer dragers van werkschoenen en veiligheidsschoenen stappen over naar Safety Jogger omdat ze kwa comfort en kwaliteit boven bijvoorbeeld Bata en Grisport uitsteken. Tevens zijn er leuke dames werkschoenen van Safety Jogger verkrijgbaar bij Cohen bedrijfskleding!

Werkschoenen | Klasse S1 - S5

Belangrijk voor u om te weten is aan welke veiligheidklasse de werkschoenen moeten voldoen. Is dat S3 of is een S1P werkschoen voldoende voor uw werkzaamheden. We helpen u graag inzicht te geven in de verschillende veiligheidsklasse:

Kortom...Safety Jogger werkschoenen en veiligheidsschoenen koopt u voordelig bij Cohen bedrijfskleding!