Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €75,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!

Verzenden & retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet volledig voldoet aan uw verwachtingen of bijv. niet de correcte maat heeft. In dat geval bieden wij de mogelijkheid uw aankoop binnen 14 dagen retour te zenden.

Hoe kunt u uw retour aanmelden? 

 • Mét account:

Om uw retour aan te melden logt u rechts boven in met uw accountgegevens. Vervolgens gaat u in het linker menu naar "mijn bestellingen". Bekijk vervolgens de betreffende bestelling en meld deze aan voor retour. U ontvangt dan van ons een bevestiging dat u uw bestelling al dan niet kunt retourneren. (binnen 14 dagen aanmelden)

 • Zonder account:

Heeft u geen account aangemaakt en wilt u uw bestelling retourneren? mail (niet bellen svp) ons dan uw retouraanvraag. U ontvangt dan via de e-mail ons retourformulier welke u geheel ingevuld aan uw pakketje dient te voegen. Zonder bijgevoegd en ingevuld retourformulier nemen wij uw retour niet in behandeling.

Houdt u bij retourneren rekening met het volgende:

 • De producten in de originele verpakking retour te zenden.
 • Reeds geopende/aangebroken dispensers van o.a. handschoenen of oordoppen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Gebruikte oordoppen, helmen, petten, stofmasker en volgelaatsmaskers kunnen i.v.m. de hygiëne niet worden geretourneerd.
 • Bedrukte kleding of helmen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Retouren zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen.

Voorwaarden:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier zoals te vinden onder de algemene voorwaarden.

Cohen bedrijfskleding vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cohen bedrijfskleding in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cohen bedrijfskleding gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Cohen bedrijfskleding de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

RETOUR ADRES:

Cohen bedrijfskleding

Einsteinstraat 67

1446 VE  Purmerend

 

Snelle levering

Alle artikelen op voorraad worden op de dag van de bestelling verzonden, mits de bestelling is geplaatst voor 12uur, danwel vanuit onze eigen voorraad danwel rechtstreeks vanaf de fabrikant (Een aantal merken zoals Blaklader wordt vanuit Zweden rechtstreeks naar onze klanten verstuurd waardoor de levertijd ca. 3 werkdagen bedraagt).
We rekenen geen extra kosten voor deze service. Elk artikel is volledig verzekerd tegen verlies of schade, zodat wij de ontvangst van uw bestelling kunnen garanderen.

Verzendskosten

De leveringskosten hieronder vermeld, gelden enkel voor online bestellingen op Cohenbedrijfskleding.nl. Contacteer onze klantenservice voor de tarieven bij offline bestellingen.

Voor Nederland

 • < €49,- ex BTW -> € 5,95 verzendkosten
 • > €49,- ex BTW -> Gratis verzending

Voor België en Duitsland

 • < €49,- ex BTW -> 9,95 verzendkosten
 • > €49,- ex BTW -> Gratis verzending

 

Betaal mogelijkheden

U heeft bij ons de mogelijkheid om te betalen via:

Methode
Kosten
Omschrijving
iDeal GEEN U betaalt in uw eigen omgeving online via uw eigen bank
Paypal 2,75% U betaalt online met uw Creditcard als Visa, American Express of Meastro. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen bedraagt 2,75% van het totale bedrag
Overschrijving GEEN U schrijft het verschuldigde bedrag over op onze rekening welke u ontvangt bij uw orderbevestiging
Achteraf betalen 2,9% + € 1,50 Betaal Achteraf via Afterpay, voor particulieren in Nederland &   België en voor bedrijven in Nederland!

 

 

 

 

 

 

Bankgegevens:

Regiobank nr.: 85.00.50.707, t.n.v. Cohen bedrijfskleding

IBAN: NL70 RBRB 0850.050.707

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Ook een échte winkel
Gratis Verzending vanaf €75,-
Betaal achteraf met Afterpay
Niet goed? Geld terug!