Staffel korting
Doen wat we beloven
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Verfijn uw keuze Verfijn uw keuze

Nieuws en Actie's Nieuws en Actie's

Betaalmethoden

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Steel Blue veiligheidschoenen geeft garantie op comfort

100% comfort garantie! Bevallen de schoenen niet de eerste 30 dagen dan stuurt u ze gewoon terug! Probeer daarom Steel Blue veiligheidsschoenen. 30 dagen gedragen en niet tevreden? Dan krijgt u uw aankoopbedrag 100% terug!! Een keiharde zekerheid. Dus...

Aanvullende informatie

Steel Blue werkschoenen en veiligheidsschoenen

Steel Blue werkschoenen en veiligheidsschoenen

SteelBlue is een merk veiligheidsschoenen en werkschoenen van Australische bodem. Het merk kenmerkt zich door een meer dan goede pasvorm, deze is met recht uitmuntend te noemen. Door deze unieke pasvorm is de schoen een genot om te dragen en is deze een toevoeging aan uw gezondheid!

Als officieel dealer van SteelBlue bieden wij u het totale pakket van werkschoenen en veiligheidsschoenen aan in onze webwinkel. Wilt u uw personeel laten kennismaken met SteelBlue neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de modellen te presenteren.

Kiest u voor de beste werkschoenen dan kiest u voor SteelBlue!

 

30 dagen comfort garantie           

Als u binnen 30 vindt dat de schoenen niet lekker zitten retourneert u de schoenen aan ons en krijgt u het gehele aankoopbedrag terug. Aan deze garantie zijn geen ingewikkelde voorwaarden verbonden. Deze garantie is dus geen loze kreet maar een solide zekerheid voor u als drager. Wij weten zeker dat ook u overtuigd zal zijn van het comfort van SteelBlue!