M-Wear - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

M-Wear - het assortiment

M-Wear werkkleding kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waarin geen concessies wordt gedaan aan het draagcomfort van de werkkleding. M-Wear werkkleding heeft een uitgebreid gamma aan bedrijfskleding. U kunt hiebij denken aan werkbroeken met loshangende zakken, waterdichte jassen maar ook RWS signaal kleding. Ondanks dat het pakket van M-Wear groot is zijn de levertijden uitmuntend. Het moet heel gek lopen mocht u langer moeten wachten dan 2 werkdagen levertijd.

M-Wear & Cohen bedrijfskleding

Van M-Wear hebben wij bij Cohen bedrijfskleding onder andere RWS kleding op voorraad, zowel jassen en broeken als de werkbroeken met loshandende zakken in de kleuren wit, zwart en grijs van maat 46 t/m 58. Kom langs in onze winkel te Purmerend en ervaar M-Wear werkkleding live. Naast deze hardlopers voeren wij het complete pakket van M-Wear online. Lekker vanuit uw luie stoel bestellen! De levertijd van M-Wear is uitstekend te noemen door de grote voorraden die bij de importeur ligt. De levertijd bedraagt 1 werkdag mitd de bestelling voor 12 uur geplaatst is.

Uitzendbureau's & Scholen

De prijsstelling van M-Wear is dusdanig interessant dat wij bij Cohen bedrijfskleding dit merk veelvuldig leveren aan middelgrote en grote uitzendbureau's zoals o.a. Carriere Uitzendbureau's en Olympia Uitzendbureau's en scholen voor beroepsonderwijs. Niet alleen de prijs is interessant maar ook de kwaliteit is boven gemiddeld in deze prijsklasse. Van dezelfde importeur leveren wij overigens ook nog eens duizenden paren voordelige werkschoenen tegen de scherpste prijzen aan uitzendbureau's en scholen. Wilt u weten wat uw prijs is? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, kom langs in onze showroom of vraag een bezoek aan aan uw bedrijf.

Kortom...bestel uw M-Wear werkkleding voordelig bij Cohen bedrijfskleding