Telefoon: +31 (0)299 651 942  E-mail: info@cohenbedrijfskleding.nl

0 Your Winkelwagen

Bedrijfskleding

Werkkleding en bedrijfskleding kopen in Purmerend

Bij Cohen bedrijfskleding te Purmerend heeft u een ruime keuze uit diverse soorten werkkleding en bedrijfskleding. De keuze uit de verschillende werkkleding kunt u maken op basis van het type werkkleding: werkbroeken, gevoerde werkjassen, overalls, bodywarmers, thermokleding, jeans en regenkleding. Ook kunt u het totale pakket aan werkkleding selecteren op basis van merk: Blaklader, Sioen, M-Wear F.Engel en Crosshatch Jeans.

U bent van harte welkom in onze winkel/showroom te Purmerend om de diversteit aan bedrijfskleding te ervaren en te voelen. Uiteraard kunt u ook gemakkelijk en eenvoudig online uw werkkleding en bedrijfskleding bij ons aanschaffen!

Welk merk werkkleding u ook kiest, wij staat garant voor snelle leveringen en een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Zo is de werkkleding van M-wear zeer aantrekkelijk geprijst maar tevens van een gedegen kwaliteit. En mocht er toch iets mis zijn met uw bestelde werkkleding bij ons dan lossen we dat snel en adequaat op.

De werkkleding van F.Engel, Hydrowear en Sioen zijn van een uitstekende kwaliteit wat de duurzaamheid van uw werkkleding verlengt!

Reeds vele klanten gingen u voor bij de aanschaf van hun werkkleding en een groot deel van hen mogen wij regelmatig terug zien als trouwe klant!

Voor bedrijfskleding en werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding en werkkleding. Werkkleding en bedrijfskleding voeren wij van uiteenlopende merken zoals o.a.  Blaklader , F.Engel, M-Wear, Hydrowear.

Ook voor het bedrukken of borduren van uw werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres! Vergeet u trouwens niet een kijkje te nemen bij onze veiligheidsschoenen en werkschoenen. Overigens voldoet alle werkkleding en bedrijfskleding welken wij aanbieden aan de algemene norm voor werkkleding en bedrijfskleding: de En 20340:

 

  • Pasvorm:    Het hele lichaam wordt bedekt en beschermd door de werkkleding
  • Ontwerp:    Het ontwerp is gericht op functionaliteit en gebruikscomfort
  • Materiaal:   De stoffen die worden gebruikt zijn kleurecht, vormvast, sterk, duurzaam en wasecht
  • Markering:  Met maatlabels en etiketten wordt de maatvoering, samensteling van de stof en wasvoorschriften aangegeven